Hvad er Lydlab?

Lydlaboratoriet, også kaldet Lydlab, er stadig under opbygning, men vi er allerede nu i fuld gang med at planlægge de forskellige tilbud og aktiviteter, som Struers Lydlab kan tilbyde jeres elever. Lydlaboratoriet vil bl.a. komme til at tilbyde:

Luk alle
Åben alle

Lydforløb for 1., 3. 5. og 8. klasse indenfor fagene dansk, sprog, fysik, billedkunst, idræt, musik, natur & teknik, håndværk & design, historie, samfundsfag og teknologiforståelse.

Sound Makerspace er vores helt eget maker studio ("skaberstudio"), hvor der er mulighed for at designe, kreere, skabe og lære om og med lyd.

Læs mere om Sound Makerspace her

LydCrew er et frivilligt tilbud til børn og unge i Struer. om at blive en del af lydkulturen og koncerterne i kommunen samt være med til at styre lyd, video og lys i forbindelse med events i Struer.

Læs mere om LydCrew her

Gennem vores tilbud om co-teaching giver vi lærere undervisning i, hvordan de kan formidle og undervise deres egne elever i lyd samt bruge lyd i praksis i klasseværelset.

Vores tilbud om rådgivning involverer bl.a. vejledning til, hvordan man kan opstille f.eks. et podcast studio på skolerne i Struer.